Oldalak

2010. március 11., csütörtök

árulás árulások iszony undor

-mindenki panszkodik.
- mi is panaszkodunk.
-én nem
- ne hazudj.
-anyád.
-a tied.
........Egyszóval szeretek itt ülni a seggemen, és hallgatni ahogy szép öltönyös fickók ,lerészegedve ugyan úgy ugatnak mint a dugonicsban, a régi dzsumbujban vagy a Dankó környékén.
-- érted? ellopom neki azt a hülje bringát szülinapjára a kis köcsögnek,és akkó még veri a nyálát.(bele húz egyet a kannásba)
- aggyá má nekemis he..... Grimaszba torzúlt arcal néz Pistike kezében lévő zöldes színü kannára. Kicsit rekedtes hanján pedig elkezdi osztani az észt.
- szerintem a gyerek szeretne téged szeretni, de biztos az annnyaa biztassa hogy ne
és ennek dől be a fiad. Fél hogyha szeretne akkó majd az annyaa nem szereti ŐŐt. hidd el Pista. Hidd el. Én ezekekről a kérdékrőől sokat tudok ám.. Kurva sokat.
-- Haggyá mán, te is csak egy lecsuszot szar vagy. és Isznak tovább.
---Én nem iszok nekem van tartásom.Ha iszok akkor csak a többijek kedvéjért,mert
akkó jobban bíznak bennem ezek a senkik. Nekem szívem van...szivem.. és nem is akár milyen. Én az életemet áldozom nekik. Magyarázott ZOZO-ka
A röhögés úgy robbant fel a a klubbban mint egy bomba.(club a lépcső alatt)
Böbe beis rohant a kukák mellől és pisszegett.
-- Ne pisszegj vipera
- inkább bicikli gumi..
--De szemét vagy. Bicikliről beszélsz amikor most mondtam el hogy milyen köcsög a
fiam.
- Bocs. Uszógumi.Igen uszógumi. Böbe ne sziszegj mint az uszógumi.
---Kuss mondta Böbe,egyszerű ellentmondást nem tűrő hangsullyal ..( kuss is lett.)
és ránézett Pityukára..Te meg mit szenvedsz már megint.?..mindig ugyan az a duma
Vegyétek tudomásul hogy vannak kurvák,és ezek a haszonleső feleségek, és vannak NŐK akik szerelmeket élnek meg. Egy igazi férfi haggya ( és felemelde duci ujját mint egy tanító és szúrósan kidüllesztette a szemét, sőt le is ellenőrizte hogy a pozició okés e.Látván hogy jól mutat,elégedetten folytatta)hogy a nőlye szerelmes legyen.
--És honnan tudom hogy most nőm van vagy kurvám? hm ezt mond meg. és belehuzott egy ujjabb kortyot a kannából. Böbe elgondolkozva felnézett a plafonra és összekulcsolta kezeit,mintha minggyáá lerogyna Isten lába elé.Olyan megvetéssel nézett a három férfinak lácccó tárgyra olyan undorral hogy még ennyit se nem tudnak,és lemondó keserő hangon csak ennyit mondott-Úrram atttyáámmm, hát nem figyeltek az öreg kopaszra. Az annyit magyarázott mán erről a dologról mint állat.
- Az öreg mindig csak magyaráz,de hogy él ? nézd meg semmilye sincs, az ő filyai is egy rakás szarok.
---- ÍÍÍÍÍÍgy igaz hangzott a rövid helyeslés a kapualol.
Az öreg jött,vagy már ott is vólt csak nem jelezte mert szeretett észrevétlen lenni néha.
-- A gyerekeim vagy mik valoban szarzsákok,de az anyukáik sajnos kurvák voltak és nem anyák.
--Magyarázd meg nekik öreg..kérte Böbi...és csábitóan nézett az emberre aki vette a lapot és tolta is az igét Böbének: Tee Démon..ha accc egy kávét akkó oksa.
Ha az öreg kávézik és mesél akkór az kurva jó,akkór figyelnek és a lélekben melegednek,mert akkór úgy összetartoznak a tesok az intisek az eldobottak. Az öregnek jó a memoriája, ezért utálják is de nagyon kell az emlékőre közéjük,mert mert különben nagy baj is lehetne.
---Tök mindegy hogy valaki nő vagy férfi,ha nem ember.Ezért aztán beszéljünk egy picit az emberről.Az igazi ember olyan tiszta szívő mint egy állat. Egyszerű, péntos és játékos.Hazudik ha kell de mindenét a sokmillió éves törvény irányítja.
Az embernek látszó tamagucsikhaszonleső gyávák.Bárkit bármikor elárulnak.
--A nőről beszéjj. szolt zozo.
--embeer ,nyugi...mesélek én történeteket aztán majd dönsd el hogy ki a nőőő.
-Arrol a kurvárol mesélj...szólt közbe böbe.
---Drágám én szinte csak az áruló mocskokat ismerem.Gondolj csak bele abba a szukába
aki az erdőben megszüli a gyermekét ,eső és hideg és elharapja a köldökzsinort és ott haggya a babát a levelek közt.Két óra múlva kutyák találják meg szerencsétlent és pechhére él.Nyomorult iszonytató helyzet a szülőnek és születettnek. Ők nyomorultak. De azok akik kinéznek maguknak pénzes palikat és hasonlót tesznek az már más. Ott van például az a csaj is, aki lavorral verte a hasát a 7 hónapos magzat
fejét aztán mert az túl élte ,születése után eldobta.De ez most is van. Néhány évvel ezelőtt láttam egy agydaganatos kislányt.Többszőr műtötték,és kisérleteztek vóna vele az orvosok.Szerencsére a kislány meghalt.4-5 éves lehetett.Hallottam amikor a folyoson örjöngött a psziho ember, mert akiderítette hogy ez a lény is ütötte verte a benne lévő magzata fejét(fehér ember) Mert megbánta hogy a pasitól van,aki akkór tájt bukta el vagyonát.Amin röhögtem az az vót hogy "ANYUKA" alapítványt hozott létre hogy a kis beteg gyerekeknek segítsen.Ebből akar megélni. Higgyétek el nekünk Vólt Van intiseknek jó. Minket eldobtak,minket már nem tudnak használni anyukáék apáin ellen. Gazdag pénz csinálo apákat szidnak a fiaik,lányaik mert anyuka a férj legjobb barátjával csalja és bűntudatból támadja majd a férjet.Van egy régi mondás
...és nagyon szomorú lett az öreg arc..." A barátaink olyan nőt választanak akiket mi le se köpnénk"...és sohajtott. Ahogy kimondta ezt a mondatot Böbe rögtön elkezdte a pánk szöveget..1 megérett a meggy 2 megérett a meggy 3 nőbe sose bizz...
-- Igen. az a srác is hogy át lett verve. de erről már nem mesélt az öreg. fájt a barátja elvesztése.Nem csak azért mert számithatott rá anyagilag (tévképzete volt az öregnek) hanem mert olyan kis szerencsétlen jószándéku fiunak tünt.Aki méltó a szeretetre. Tudta hogy a feleség hülyére veszi a srácot,és a gyereket is ellene uszítja,de nem szólhatott. Most meg haldoklik szegény. A tetű nagyszáju "haverjai"
meg belepiszkáltak. A nö pedig mindent megmérgezett,hazudott mert boldognak akarta tudni barátját egy másik nővel és ez veszélyeztette a gazdagpicsa szerepet. Már rég nem beszélnek.A Barátja lent haldoklik gazdagon ő meg itt szegényen.Ez van. Az igéretet megtette. Barátja halála után leleplezi és megszényeniti és nyilt szinen megalázza a nőt és azt az egy két genyát. Nem akarja hoy a barátja többet szenvedjen.
Mert az a kis elkényeztetett kisvárosi pöcs aki nem érti az intis apját és átbaszta a csaj ahogy meglátta a birodalmat.....
--mongyad öreg,folytasd....unszolták
---Áh haggyuk. mondta és keserű arcal kiöntötte a kávét (ilyen csak akkor vólt amikor megértette hogy a vólt felesége egy kis kurva és a kölkei szaporulatok) A Barátja nője és lánya egykutya. A poharat kidobta a kukába,annyira akart menekülni minden piszoktól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése